Zo doen we het hier altijd

Als deze zin je haren overeind doet staan zul je je bij IDProfs als een vis in het water voelen. Want in ons vak is de manier waarop het altijd gedaan wordt meestal de oorzaak van ellende. Ben jij iemand die graag processen verbetert dan hebben wij mooie klussen voor je. Ook als ZZP-er. En ervaring in de data-security of ICT is niet eens noodzakelijk.

Sylvia Rollema

Regelaar en gastvrouw

“Mij vind je op de Backoffice waar ik zorg dat IDProfs altijd voor iedereen bereikbaar is. En dat lekkers bij de koffie, dat regel ik!"

Geert Zijlstra

Veranderaar en bourgondiër

“Ik weet met ruim 25 jaar ervaring in het werkveld wàt er moet gebeuren, maar ook wat er nodig is om te zorgen dàt het gebeurt. Met bevlogenheid en humor. En een gezonde dosis zelfspot."

Paul Kulk

Avontuurlijke IAM-er

“Ik ben een gedreven en gepassioneerde IAM’r en bijt me vast in organisatorische vraagstukken waarbij we via processen, techniek en mensen helpen om veranderingen door te voeren. En ik ga nooit twee keer naar dezelfde plek op vakantie."

Rob Nome

No-nonsense verandermanager

“Ik ben actief in de advisering en implementatie van verbeterprocessen rondom IAM en IGA. Ik hou ervan helder, kort en bondig te blijven in hele ingewikkelde materie."

Aimée Hoek

Verbinding als Superpower

"Ik heb oor voor gesprek en oog voor resultaat met verbinding als superpower 🦸🏻‍♀️"

Werken bij (of voor) IDProfs is

 • Werken in een dynamisch vakgebied waar verandering de constante is.
 • Werken bij een bedrijf met opdrachten door heel Nederland, dus er is altijd iets dichtbij je huis.
 • Werken voor een leuke baas. Er moet met scherp geschoten worden, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Gevoel voor humor is belangrijk, en als je een beetje kunt golfen zit je helemaal goed.
 • Werken in een bedrijf met een Bourgondisch DNA. Dus als op ons kantoor in Friesland bent kun je er van op aan dat er wat lekkers bij de koffie is.
 • Werken voor een goede beloning. In loondienst heb je prima arbeidsvoorwaarden en een bonus. Als ZZP-er werk je op 90 procentstarief

Wanneer je bij ons past

Nou, niet persé als je dit werk eerder hebt gedaan. Ervaring in dit vakgebied is niet nodig, hoewel ervaring in ICT of data security wel handig kan zijn. Maar wij zoeken vooral mensen die secuur zijn, processen goed kunnen doorgronden en altijd kansen zien om ze te verbeteren. Je werkt bij ons op projecten, dus je werkomgeving verandert wel regelmatig. Daar moet je wel van houden. Ook moet je niet bang zijn om de huidige werkwijze en tooling in een organisatie ter discussie te stellen. Dat zal weerstand oproepen, en die kun je niet uit de weg gaan. Wij zoeken collega’s met levenservaring, zowel persoonlijk als zakelijk. Zij zijn de spil tussen Business en ICT en kunnen die vertaalslag maken met een positieve uitstraling en de nodige leidinggevende- en projectmanagement capaciteiten.

Wij zoeken mensen met deze competenties:

 • Zelfstarter
 • Klantgericht
 • Concreet
 • Scherp analytisch
 • Innovatief
 • Doorzettingsvermogen
chevron-down