Nieuwe aanwinst bij IDProfs

Nieuws
Geert Ziengs

We hebben het IDProfs-team uitgebreid met een ervaren professional: Aimée Hoek

Zij verheugt zich erop om nu in een kleinere organisatie en dichter bij de klant bezig te houden met verbeterprocessen rondom IAM en IGA. 

Aimée voelde zich meteen als een vis in het water bij IDProfs. “De mensen van IDProfs zijn echte experts en gepassioneerd met het onderwerp. Ze schrijven geen lange rapporten (die uiteindelijk in de la verdwijnen), maar geven spot-on advies. Zo zorgen ze ervoor dat de situatie waar de klant mee te maken heeft opgelost wordt en de organisatie in de toekomst veilig opereert. De no-nonsense mentaliteit sprak mij direct aan,” aldus Aimée. 

Wij zijn verheugd en trots dat we deze professional aan ons hebben weten te binden en wensen Aimée veel succes en vooral plezier.  

Wie is Aimée? (LinkedIn)

Ik ben Aimée Hoek, iemand die oor heeft voor gesprek en oog voor resultaat.

Opgegroeid op Aruba en Curaçao ben ik met meerdere culturen opgevoed. Dit heeft mij geholpen om verbinding te ontwikkelen als superpower 🦸🏻‍♀️. Deze power heb ik na mijn Master in 'Strategic Entrepreneurship' verdiept door mij als coach te certificeren bij iPEC in Miami. 

Om mijn leven in balans te houden CrossFit ik graag in mijn vrije tijd. Daarnaast vind ik naar de film gaan ook niet vervelend en organiseer ik graag spelletjes avonden. Dixit is wat dat betreft by far mijn aanrader voor een leuk spel wat je met velen kan spelen! 

chevron-down